معرفی ژنراتور برق و نقش آن در تشریفات
ژنراتورها وسیلهای برای تولید برق و نیروی الکتریکی هستند. این دستگاهها برای ایجاد نیروی برق در زمان قطعی برق یا زمانی که در محلی دسترسی به برق شهری موجود نیست مورد استفاده قرار میگیرند. ژنراتورها در اندازهها و توانهای مختلفی وجود دارند. در این مقاله قصد داریم درباره ژنراتور برق و نقش آن در تشریفات صحبت کنیم.
نحوه عملکرد ژنراتور برق
ژنراتور انرژی مکانیکی را که از یک منبع بیرونی به دست میآورد، تبدیل به انرژی الکتریکی میکند. پس در واقع ژنراتور انرژی برق را تولید نمیکند. بلکه با حرکت و تبدیل انرژی مکانیکی بار الکتریکی را در سیمها و سیم پیچها به وجود میآورد. ژنراتورهای امروزی با القای نیروی مغناطیسی جریان بسیار بالایی به وجود میآورند.
قسمتهای تشکیل دهنده ژنراتور برق
ژنراتور از دو قسمت به نام رتور و استاتور ساخته شده است. رتور به قسمت متحرک و استاتور به قسمت ثابت ژنراتور میگویند. خود رتورها به دو دسته ماشینهای قطب صاف و ماشینهای قطب برجسته تقسیم میشوند. ژنراتورها برحسب کیلو وات یا کیلو وات آمپر تقسیم میشوند. علاوه بر این ژنراتور از قسمتهای مهم دیگری نیز ساخته شده است که در زیر برخی از آنها را مشاهده میکنید:
- موتور، حیاتی ترین قسمت ژنراتور است.
- مخزن سوخت، برای نگهداری سوخت جهت تبدیل نیروی مکانیکی به الکتریکی تعبیه شده است.
- ژنراتور، انرژی سوخت را به انرژی الکتریکی تبدیل میکند.
- باتری، باید گفت شروع کار ژنراتور به کمک باتری انجام میشود.
- سیستم روغن، برای جلوگیری از اصطکاک بالای میان اجزای ژنراتور از سیستم روغنکاری استفاده میشود.
- سیستم سرد سازی اگزوز، استفاده طولانی مدت از ژنراتور باعث داغ شدن آن میشود. از این رو سیستم خنک سازی برای آن در نظر گرفته شده است.
و …
انواع ژنراتور
- ژنراتور تک فاز
- ژنراتور سه فاز
- دیزل ژنراتور
- ژنراتور گازی
- ژنراتور بنزینی
برای کنفرانسها، سمینارها و مهمانیهای مهم استفاده از ژنراتور برق برای مواقع ضروری بسیار مهم است. اصولا اجاره یا خرید این دستگاه هزینه بالایی در بردارد. شما میتوانید با سپردن مدیریت کنفرانس، سمینار، نمایشگاه و … به گروه تشریفات سفیران از امکان داشتن ژنراتور برق برای مواقع ضروری در کنار سایر امکانات بهرهمند شوید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
میخواهید به بحث بپیوندید؟همکاری می کنید؟